Beyond the Labyrinth'den Taze Bilgiler

Oyundaki kız karakteri birçok özelleştirme seçeneğimiz olacak..
09.01.2012 21:46 Levent Polater

 
    3DS'in dikkat çeken RPG'si Beyond the Labyrinth'den yepyeni bilgiler karşınızda. Tri-Ace tarafından yapılan oyun için geçtiğimiz hafta bir etkinlik düzenlendi ve burada oyun hakkında daha önce açıklanmamış detaylara yer verildi. Bunları madde madde aşağıya sıraladım:
 
* Oyunun 5 farklı zorluk seçeneği olacak: Kolaydan zora biçimde; Normal, hard, super hard, ultra hard, ve hyper hard. Zorluk seçeneğini oyun içinde istediğiniz zaman değiştirebileceksiniz. Fakat oyunu bitirdiğinizde zorluk seçeneği olarak seçtiğiniz en düşük zorluk seçeneği gösterilecek.

* B tuşu ara sahneleri hızlıca ileri sarmak için kullanılacak.

* Oyunun her videosunda ve ekran görüntülerinde gördüğünüz kız ile oyunun başında hiç beklemediğiniz bir şekilde karşılaşacaksınız..

* Photoshop görsellerini bu kızcağımıza taşıyarak kostüm özelleştirmesi yapabileceğiz. Oyuncular özelleştirmelerini online yollarla paylaşabilecekler.

* HP, kayıt noktalarında ve oyun alanındaki özel yerlerde tamamen dolacak. B

* Oyun 40 saat uzunluğunda olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Beyond the Labyrinth Platformlar: 3DS Geliştirici: Tri-Ace Dağıtıcısı: Konami Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler