Bilim Kurgu Temalı Rol Yapma Oyunu Exodus'tan Yeni Fragman

14.06.2024 21:46 Mehmet Tandoğan

 
 
Archetype Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulacak olan bilim kurgu temalı aksiyon macera rol yapma oyunu EXODUS için yeni bir fragman yayınlandı. Fragman, oyun içi mekaniklerden oluşmuyor,sadece CG görüntülerden ibaret olarak karşımıza çıkıyor. İki buçuk dakikalık fragmanla beraber oyunun sanat tarzı hakkında fikir sahibi olabiliyoruz.
 
Oyunun başında James Ohlen bulunuyor
 
 
 
Geliştirici ekip yayınlanan fragmanın yanı sıra aynı zamanda hikaye açısından daha fazla ayrıntı sunan yeni bir blog yazısını kullanıcılara sundu. Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun büyük çaplı (AAA) bir yapıya sahip olacak ve aynı zamanda sinematik yapının yanı sıra duygusal bir hikaye anlatımı karşımıza çıkacak.
 
Yeni nesil bir hikaye odaklı rol yapma deneyimi bizlere sunmayı hedefleyen oyunda insanlığın ölmekte olduğu bir arka plan hikayesi işleniyor. Gezgin olarak insanların son umudu olduğumuz bu proje ilgi çekici ortamları ve atmosferleri bizlere sunmayı hedefliyor. Oyundaki temel hedefimiz ise evrendeki en güçlü silahı ve teknolojiyi ele geçirmek.
 
Projenin başında James Ohlen bulunuyor. Ohlen daha önce Baldur's Gate 2, KOTOR ve Dragon Age Origins oyunlarına öncülük etmiş bir isim. Dolayısıyla şu anda geliştirme aşamasında bulunan EXODUS büyük bir hit olabilir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 2 Saat önce Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 2 Saat önce Nintendo Direct 2024 Sunumu Duyuruldu: Switch 2 Geliyor Mu? 3 Saat önce Alone in the Dark Geliştiricisi Beklentileri Karşılayamadığı İçin Kapatıldı! 4 Saat önce Marvel's Wolverine'den 13 Dakikalık Oynanış Videosu Sızdırıldı! 17 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler