BioShock Vita Kağıt Üstünde Kaldı

Henüz firmalar anlaşmamışken, oyun yapım aşamasında dahi değilken yapılan heyecan verici bu duyuru, aslında E3 sunumlarının öteki yüzünü gösteriyor.
26.02.2013 17:25 Talha Aynacı

 
   Duyurulmasının üstünden 1,5 sene geçen BioShock Vita henüz yapım aşamasında dahi değil. Irrational Games'in önemli ismi Ken Levine, proje adına hiç bir şey yapamamalarının kendileriyle alakalı olmadığını dile getirdi:

"Bu iş benden çıktı. İş açısından iki taraf da anlaşma sağlamaya çalışıyor. Yapıma her an başlayacakmışcasına hazır olda bekliyorum çünkü gerçeğe çevirmek için hevesliyim ama yapabileceğim hiç bir şey yok. Umarım gerçeğe dönüşecektir."

   Şu sıralar oyun dünyasına BioShock Infinite'i sunmaya hazırlanan Irrational Games, Vita projesi üzerinde heyecanlı görünse de yayıncı 2K ve donanım sahibi Sony ticari bir anlaşmaya varabilmiş değiller. BioShock Vita, PlayStation Vita duyurusuyla ortaya çıkmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 1 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 2 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 3 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 4 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler