Bioshock Vita, Sony ve Take-Two Anlaşmasına Bağlı

Bioshock Vita konsolun değerini kesinlikle arttıracaktır
08.12.2012 09:08 Alkan Adakaner


     Bioshock serisinin geliştiricisi Irrational Games, 2013 yılında Bioshock Infinite ile Playstation 3, Xbox 360 ve PC ekranlarında boy gösterecek. Stüdyonun başındaki isim Ken Levine daha önce Playstation Vita için Bioshock oyunu yapacaklarını söylemişti, ama anlaşılan bu durum onun elinde değil.
 
     Ken Levine'in açıklamalarına göre Bioshock'ın Playstation Vita macerası için ellerinde harika fikirler var. Buna rağmen oyunun hayat bulması için Irrational Games'in sahibi Take Two ve Sony'nin anlaşması gerekiyormuş. Anlaşılan işin içinde maddi bir anlaşma da giriyor.
 
      Playstation Vita için oyun sıkıntısı olduğunu göz önüne alırsak ve Irrational Games'in de Bioshock Vita gibi bir düşüncesi varken sanırım Sony'nin Take Two ile anlaşması herkesin yararına olacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, PS3 Oyunlarını PS5'e Getiriyor Mu? Steam Yaz İndirimleri ve Dahası 30 Dk önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler