Blizzard, 90 Level Karakter İçin Fiyat Araştırıyor

02.01.2014 18:42 Samet Konuksal


    World of Warcraft oyuncularının ve takipçilerinin bildiği gibi yeni ek paket Warlords of Draenor, oyundaki sınır seviye sınırını 100'e yükseltecek. Yeni ek paketin tadını direkt olarak çıkarmak isteyen oyunculara da karakterlerini 90. seviyeye yükseltme imkanı verilecek. Fakat görünüşe göre bu servis, farklı özelliklerle oyunculara sunulacak.
 
    Gelen haberlere göre Blizzard, World of Warcraft: Warlords of Draenor için aktif ve eski World of Warcraft üyelerine anket mailleri yolladı. Level yükseltme sistemiyle ilgili olan bu ankette ilk olarak, oyuncuların servise katılıp katılmayacağı soruluyor. Ardından ise WoW'daki seviye yükseltme servisine ne kadar para ödeyebilecekleriyle ilgili bir soru oyuncuları karşılıyor. 
 
    Polygon'da yer alan bilgilere göre World of Warcraft: Warlords of Draenor'da iki farklı paket satışı yapılacak. Sitenin belirttiklerine göre 39 dolar olan ilk pakette ücretsiz seviye yükseltme servisi sunulmayacak. Seviye yükseltme servisinin bulunacağı paket, 49 dolardan satılacak. Tabii şimdilik konuyla ilgili Blizzard'dan bir açıklama yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Warlords of Draenor Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler