Bu Neslin Değeri Anlaşılamayan Oyunu Hangisidir?

27.11.2010 13:26 Alkan Adakaner


 
     Bazı oyunlar vardır ki genel olarak kötü kalitede olsalar da oyuncuların büyük ilgisiyle karşılaşırlar. Bu oyunların ya bir film uyarlamasıdır, ya da ünlü bir oyun serisinin kötü oyunlarıdır. Sonuçta isimleri herkes tarafından bilindiğinden satış rakamları da yüksek olur.
 
    Artık ünlü isimleri kullanıp oyuncuları sömürme olayı gittikçe yaygınlaşmaya başladı. Malesef, oyun olsun, çamurdan olsun mantığı nedeniyle "sömürü oyunları" hala iyi satış rakamlarına ulaşıyor.
 
    Diğer yandan da mükemmel kalitede olmalarına rağmen satış rakamları oldukça düşük kalan oyunlar var. Bu oyunların isimleri pek fazla duyulmamıştır veya herkesin kolayca tüketebileceği şeyler değillerdir. Her ne kadar satışları düşük olsa da bu oyunların kalitelerinden kimsenin şüphesi yok.

     Tabi çok satan oyunlar sırf isimleri dolayısıyla satıyor demiyorum, ama sırf isimleri nedeniyle milyonlarca satan oyunlar olduğunu da hepimiz biliyoruz.
 
     Peki sizce "Bu Neslin Değeri Anlaşılamayan Oyunu Hangisidir?" Eminim hepinizin çok popüler olmasa da, satışları çok yüksek olmasa da "Değeri Anlaşılamadı" dediğiniz bir oyun vardır. 

    Ben kişisel olarak Playstation 3'e özel olarak piyasaya çıkan Demon's Souls'un değerinin oyuncular tarafından yeterince anlaşılmadığı kanaatindeyim. 1 milyonluk satış rakamını bile geçemeyen oyun, devrimsel online özellikleri, mükemmel rpg öğeleri ve sunumuyla kesinlikle bir "klasik" olmayı hak ediyor.
 
     Sony tarafından bile Batı'da yayınlanmak istenmeyen, ama Batılı otoriteler tarafından "yılın oyunu" ödülüne bile layık görülen Demon's Souls bence çok daha fazla satmalıydı.
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 122 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler