Bulletstorm'dan Halo 3'e Gönderme

11.01.2011 18:13 Ersin Kılıç


     Bir çok tartışmayı da beraberinde getirmesine karşın Halo 3, serinin tüm oyunlarında olduğu gibi büyük bir başarı yakalamıştı. Bungie'nin tüm oyunlarda olduğu gibi Microsoft ile başarılı bir reklam çalışmasına girdiği oyun için bir tanıtım videosu vardı ki hem müzikleri hem de sunumu ile diğer videolardan ayrılmıştı. 
 
     90 saniyelik bu reklam videosu daha sonra bazı oyunların da hedefi haline gelmişti. Öncelikle Time Splitters 4'ün ilk tanıtım videosunda bu videoya bir gönderme yapıldığını görmüş ve oldukça eğlenmiştik. Şidmi ise Bulletstorm'un yeni tanıtım videosunda aynı videoya gönderme yapıldığını görüyoruz. Tabi Bulletstorm tarzı ile.
 
     Halo 3 ve Time Splitters'in gönderme yaptığı videoları aşağıdaki oynatıcılardan, Bulletstorm'un yeni tanıtım videosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.
 
Halo 3 Tv Spot
 

 
Time Splitters 4 Tv Spot
 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler