Capcom: Operation Raccoon City Korku Oyunu Değil

Resident Evil serisi aksiyon türüne kaydığından beri bir çok hayran kazandığı gibi, bir çoğunu da kaybetti
05.04.2011 16:25 Alkan Adakaner


      Resident Evil: Operation Raccoon City'nin (OPR) yapımcısı olan Masachika Kawata serinin hayranları için yeni bir açıklama yaptı. Yapımcıya göre Slant Six Games'in geliştirdiği OPR öncelikle shooter türüne giriyor. Korku öğeleri ise shooter öğelerinden sonra geliyor. 

      Oyunun Resident Evil dünyasının çevresinde geçtiğini, ama hedeflerinin korku türüne ait bir oyun yaratmak olmadığını söyleyen yapımcı, OPR'nin farklı bir çizgisi olduğunu belirtti.

      Operation Raccoon City'nin çok eşsiz bir oyun olacağını vurgulayan Kawata, bakalım seriyi korku oyunu olduğu günlerden beri yakından takip eden hayranların gönlünü kazanabilecek mi? Sanırım bu çok da kolay olmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler