Capcom yeni bir sunuma hazırlanıyor: RE4 remake, Exoprimal ve daha fazlası

03.03.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya merkezli oyun geliştirme ve yayımlama firması Capcom, 10 Mart TSİ 01:10'da 25-26 dakikalık bir sunum yapacağını duyurdu. Dijital bir etkinlik olarak düzenlenecek olan yeni sunumda yalnızca daha önce duyurulan ve çıkış yapacak oyunlar yer alacak.
 
Duyuru Twitter ve resmi web sitesi üzerinden yapıldı
 
 
 
Capcom'un resmi web sitesinden ve Twitter hesabından yayınlanan duyuruda yeni yapılacak olan etkinlikte, Resident Evil 4 remake, Exoprimal, Monster Hunter Rise, Mega Man Battle Network Legacy Collection ve Ghost Trick: Phantom Detective gibi oyunlar yer alacak. Bu oyunlardan yeni haberler, güncellemeler ve oynanış görüntüleri sunumda bulunacak.
 
Şu anda yakın zamanda çıkış yapacak olan Resident Evil 4 Remake bu sunumda da ön planda olması bekleniyor. Yapılacak olan yeni etkinliği YouTube, Twitch ve Facebook üzerinden izleyebileceğiz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler