Capps: Foxs News Bulletstorm Satışlarını Arttırdı

Headshot gibisi yoktur
11.03.2011 13:18 Alkan Adakaner


       Hatırlarsanız Bulletstorm piyasaya çıkmadan önce Fox News oyunu yerinde dibine sokmuş, hatta tüm zamanların en kötü oyunlarından birisi olduğunu söylemişti. Tabi ki durum böyle değildi, ama Fox News nedense Bulletstorm'un üzerine çok gidiyordu. Epic Games'e göre bu olay Bulletstorm'un daha çok satmasını sağladı.
 
      Epic Games başkanı Capps, Fox News'un oyunu eleştirerek daha çok satmasını sağladığını, oyunu övseydi bu kadar katkı sağlayamayacağını söyledi. Kendileri için en hoş olay ise bütün oyun otoritelerinin Fox News'un açıklamalarını "çöp" olarak görmesiymiş.
 
      Capps, üzüldükleri noktanın ise bazı insanların Fox News'un haberlerini dikkat alması olduğunu söyledi. Bir oyun otoritesi bile olmayan Fox News'ün ne kadar ciddiye alınabileceği de gerçekten merak konusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bulletstorm Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: People Can Fly Dağıtıcısı: EA Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler