Cataclysm, Deathwing Raid'inden Düşecek Olanlar

Bineğin re-skin olduğu gerçeğini de göz ardı etmiyoruz.
08.10.2011 22:48 Beril Sergün


     World of Warcraft: Cataclysm'in 4.3 yaması ile gelecek olan ve Deathwing Raid'inden düşecek olan, evcil hayvan ve binek koleksiyonu yapan oyuncuları sevindirecek gibi duruyor.
 
      Yeni güncelleme ile pet/companion, mount koleksiyonumuza 1 adet mount/binek ve tam 4 adet pet/evcil hayvan ekleyebileceğiz. Tabii Deathwing Raid'inden düşecek olan bu evcil hayvanları toplamak ne kadar kolay olacak henüz bilmesek de, koleksiyonunuza katmak isteyeceğiniz eğlenceli eklentiler olacaklardır.
 
     Yukarıdaki görselde solda gördüğünüz yeni binek sağda gördüğünüz dörtlü ise yeni düşen evcil hayvanlar olacaklar. Herkese düşürmede iyi şanslar!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft: Cataclysm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 7 Aralık 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 4 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 6 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 7 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler