Chernobylite 2: Exclusion Zone Duyuruldu

13.08.2024 00:21 Mehmet Tandoğan

 
 
The Farm 51 stüdyosu kıyamet sonrası bir dünyada geçen aksiyon rol yapma oyunu Chernobylite 2: Exclusion Zone'u resmi olarak duyurdu. Devam oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan proje, konsollara ve PC (Steam) için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun hangi konsollara çıkış yapacağı belirtilmedi.
 
Kıyamet sonrası bir dünya bizleri bekliyor 
 
 
 
2025 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi planlanan devam oyunu, geliştirici ekibin belirttiğine göre devasa ve son derece gerçekçi bir açık dünyayı bizlere sunacak. Oyunda gerçekçi sistemler bulunurken aynı zamanda özgürce keşfedebileceğimiz alanlar yer alacak. Zorlu savaşlara, benzersiz envanter sistemine, işçilik yönetimine ve çok daha fazlasına sahip olabileceksiniz.
 
Chernobylite 2: Exclusion Zone içerisinde doğrusal olmayan bir hikaye anlatımı bulunacak. Dolayısıyla her bir oyuncu bu hikaye içeriğini kendi tarzında deneyimleyebilecek. Aksiyon ve rol yapma unsurlarının bulunduğu yapımda karakterinizi geliştirebilecek, daha güçlü hale getirebilecek ve farklı silahlar kullanabileceksiniz.
 
Öte yandan oyun içerisinde yapacağınız hamlelerle beraber gidişata yön verebilecek, isterseniz bir keskin nişancı, isterseniz de tam bir savaş makinesi haline gelebileceksiniz. Dikkat çekici içerikleriyle beraber oyunun şu anda duyuru fragmanı yayınlanmış durumda. Bu videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 4 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 2 Saat önce Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 5 Saat önce Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler