CoD: Ghosts Satışlarında İlginç Platform Dağılımı

11.11.2013 16:10 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz hafta piyasa çıkışını yapan Call of Duty: Ghosts, çıktığı hafta İngiltere'nin en çok satan oyunu olmuştu. Ghosts'un İngiltere satışlarında ilginç bir platform dağılımı ortaya çıktı.
 
    Yayınlanan verilere göre Call of Duty: Ghosts'un PS4 sürümü, henüz konsolun çıkmamasına rağmen genel satıştan %3'lük bir pay aldı. Oyunun Xbox 360 sürümü %62, PS3 sürümü ise genel satışlardan %34'lük pay almış görünüyor. Call of Duty: Ghosts'un PC ve Wii U sürümü ise bir olarak %1'lik kısıma anca giriyor.
 
    Görünüşe göre Call of Duty: Ghosts'un PC'deki kısıtlamaları ve Wii U'daki 'yeniliksiz' hali, oyunun satışlarını bu platformlarda oldukça etkilemiş. Tabii bu verilere oyunun Steam satışlarının dahil edilmediğini ekleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Ghosts Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 5 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 50 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı 30 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler