Company of Heroes 2'ye Yeni Ekran Görüntüleri

22.05.2012 18:36 Samet Konuksal


     THQ'nun düzenlediği lansman ile birlikte daha fazla detayına, daha ayrıntılı görsellerine erişebildiğimiz Company of Heroes 2'den yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
      Sovyet ünitelerinden alınan ekran görüntülerinde ikinci oyun ile birlikte daha da önemi artan hava şartları adına karlı bir atmosfer sunuluyor. Oyunun ilk aşamasından yayınlanan görüntülerde Essence Engine 3'ün detaylı yapısı da bizlere gösteriliyor.
 
     Bizleri soğuk bir günde cehennem atmosferine uyandıran Company of Heroes 2'nin bu görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz. THQ lansmanından Jasen Torres röportajı ve oyun adına ilk izlenimler için ise buraya tıklayıp videoyu izleyebilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler