Dark Souls 3'ten Sonra Yeni Bir Bloodborne ve Souls Oyunu Gelmeyecek

20.11.2015 20:00 Ömür Gencer


      Souls serisinin ardından Bloodborne gibi başarılı yapımla karşımıza çıkan ve şu sıralar Dark Souls 3'ün geliştirilmesiyle uğraşan From Software'den önemli bir açıklama geldi.
 
       Firmadan Hidetaki Miyazaki, GameSpot'a verdiği röportajda şu sözlere yer verdi:
 
"Aralıksız olarak Souls ve Bloodborne oyunları geliştirmenin iyi bir karar olacağını düşünmüyorum. Dark Souls 3'ü seri için büyük bir kapanış olarak görüyorum. Bu sadece benden çıkmıyor. From Software ve ben gelecekte aşırı derecede yeni şeyler yapmak istiyoruz. Bence From Software'in yeni şeyler yaratması gerekiyor. Geliştirdiğimiz yeni türde oyunlar olacak ve Dark Souls 3, From Software'in evriminin önemli bir göstergesi."
 
     Oyun serisine oldukça önemli yapımlar kazandıran ve her oyunuyla adeta yeni oyun türleri tanıtan From Software bakalım ne tür yeniliklerle karşımıza çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dark Souls 3 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 12 Nisan 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler