Darksiders 2 Hazır Olmadan Piyasaya Çıkmayacak

Death ölüm saçmaya geliyor
13.04.2012 10:08 Alkan Adakaner


      THQ patronu Danny Bilson firmasının en çok beklenen oyunlarından Darksiders 2'ye yönelik bazı açıklamalarda bulundu. Bilson, Darksiders 2'nin Haziran ayında çıkarılmasının planlandığını, buna karşın oyunun ertelenmesinin de kimseyi şaşırtmaması gerektiğini söyledi. Tabi bunun anlamı oyunun erteleneceği değil, sadece oyunun tamamen hazır olduğundan emin olunmazsa bir ertelenme kaçınılmazmış. İşte o açıklamalar:
 
     "Darksiders 2 gerçekten, ama gerçekten çok iyi görünüyor. Bu çok büyük bir oyun. Geliştirici ekibe en iyisini yapması için elimizden gelen her şeyi veriyoruz. Ekip gerçekten de çok sıkı çalışıyor. Oyun tamamen hazır olmadan piyasaya sürmeyeceğiz."

      PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için 29 Haziran'da piyasaya çıkacak oyun daha sonra ise Wii U ile birlikte bu konsolda raflardaki yerini alacak. Anlaşılan Darksiders 2, THQ'nun da desteğiyle beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 5 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 5 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler