"Darksiders Aslında Co-op Olarak Düşünülmüştü"

26.07.2012 09:28 Tunahan Başol


     Oyunsuz geçen şu günlerde bizlere ilaç gibi gelecek olan Darksiders 2'nin kıdemli tasarımcısı Haydn Dalton, oyun hakkında ilginç bir açıklamada bulundu.
 
     IncGamers'a konuşan kıdemli tasarımcı, "Oyunun orijinalinde Vigil dört kişilik bir co-op oyun istiyordu. Gerçekçi olmak gerekirse, bizim pek fazla konsol deneyimimiz yoktu ve bu, bizler için bambaşka bir tarz olurdu. Bunun üzerine biraz daha risk olarak oyunları birer kahraman üzerine odakladık." ifadesini kullandı.
 
     Dalton ayrıca ikinci oyunda co-op öğelerinin bulunacağını, fakat bunların günümüzde örneklerini gördüğümüz co-op oyunlardaki gibi olmayacağını belirtti.
 
     Darksiders 2, serinin ilk oyunu gibi senaryo bazlı olacak. Fakat eşya takas sistemindeki çevrimiçi destek sayesinde arkadaşlarınızla değiş tokuş yapabileceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 6 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 6 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler