Darksiders II İçeriğinde % 20 Kesinti

17.04.2012 15:20 Talha Aynacı

 
   Vigil Games stüdyosu genel menajeri David Adams ve oyunun yönetmeni Joe Madureira, Gamasutra ile yaptıkları röportajda Darksiders II'nin orjinal konseptinde yer alan içeriği % 20 oranında azalttıklarını açıkladı. Bazı içeriklerin oyundan çıkarılmasında fikrin pahalıya mal olması ve kısıtlı zaman önemli rol oynamış.
 
"Neredeyse bitirmek üzere olduğumuz ve hoşlandığımız bazı içerikleri gerektiği kadar iyi olmadığı ve bunu düzeltecek kadar yeterli zaman bulamadığımız için çıkarmak zorunda kaldık. Devam oyunu için kollarımızı sıvadığımızda ulaşmak için bir hedefimiz vardı ancak ilk oyunda bu konuda hiç düşünmemiştik ve hiçbir fikrimiz yoktu." diyen Madureira'nın yorumu devamında David Adams şöyle devam etti:
 
"Evet, tasarımladığımız Darksiders II'nin % 80'ine ulaştık. İlk oyunda herhangi bir hedefimiz olmadığı için onu % 1'lik bir hedefe ulaştığımızı söyleyebilirim. İkinci oyunda yapabileceğimiz şeyler konusunda kendimizi geliştirdik."
 
   Halen yapım aşamasında olan ve THQ'nun şüpheli durumu dolayısıyla ertelenmesinden çekindiğimiz Darksiders II; PC, Xbox 360 ve PS3 için haziran ayında çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Darksiders 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Vigil Games Dağıtıcısı: THQ Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 5 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 5 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler