Demon's Souls Dünyası Beyaza Bürünüyor

World Tendency sistemini bu ekrandan takip ediyorsunuz
05.01.2013 10:00 Alkan Adakaner


       Playstation 3'e özel olarak çıkan ve büyük beğeni toplayan Demon's Souls'un bildiğiniz gibi bir zorluk derecesi yok. Oyunda World Tendency adlı bir sistem var. Bazı bossları öldürdükçe veya beden formunda öldükçe dünya giderek kararıyor veya beyaza bürünüyor.  Beyaza büründükçe oyun kolaylaşıyor ve bazı kapalı bölümlerin açılması gibi farklılıklar oluşuyor.  Siyaha bürününce ise düşmanlar oldukça zorlaşıyor.
  
    Atlus tarafından yapılan açıklamaya göre oyunun PSN'e gelmesinin şerefine oyunun dünyası 8-14 Ocak tarihleri arasında "Pure White" olacak, yani bembeyaz olacak. Oyunun en kolay seviyesine ulaşmanın yanı sıra çok sayıda gizli olayla da karşılaşabileceksiniz.
 
    Eğer Demon's Souls'u zorluğundan dolayı bitirememişseniz "Pure White" dünyanın avantajlarından yararlanmanızı öneriyoruz. Tabi Pure White'ın avantajlarından yararlanmak için oyunu oynarken PSN'e bağlı kalmanız gerektiğini de hatırlatalım.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 1 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 1 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 2 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler