Devil May Cry 5 %75 Oranında Tamamlandı

25.06.2018 06:27 Gazali Çetinkaya

 
   Famitsu dergisi son sayısında geliştirme sürecinin ne kadar tamamlandığı dahil olmak üzere Devil May Cry 5 hakkında birkaç yeni bilgi paylaştı.
 
   Paylaşılan bilgilere göre, Devil May Cry 5'in geliştirme süreci %75 oranında tamamlandı. Oyundaki baş düşman karakter Nero ve Dante'nin daha önce karşılaştığı düşman karakterlerden çok daha güçlü ve iblis dünyasında gizemli bir şeyler meydana gelmektedir. Ayrıca Nero kaybettiği bir şeyi geri almak için harekete geçmiştir ancak bunun detaylarına girilmemiş.
 
   Son olarak, daha fazla bilginin bu yaz paylaşılacağı belirtildi, zaten Capcom da geçenlerde Devil May Cry 5'in ilk defa halka açık olarak Gamescom 2018 esnasında oynanabilir olacağını doğrulamıştı.

   Devil May Cry 5 ilkbahar 2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler