Dört Yeni Serious Sam Oyunu Geliyor

Serious Sam III: BFE, 16 kişilik co-op desteğine sahip olacak
10.03.2011 02:01 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz üzere bu yaz aylarında çıkması beklenen Serious Sam III, Croteam yapımcılığında PC ve konsollara konuk olmaya hazırlanıyor. Oyunun isim haklarının sahibi olan Developer Digital çok ilginç bir duyuru yaparak aynı ilginçlikte bir fikir ortaya attı.
 
      Dağıtımcı, ismi duyulmamış üç farklı bağımsız yapımcıya üç yeni Serious Sam oyunu daha yaptırıyor. Böylece bu sene çıkması beklenen Serious Sam oyunlarının sayısı 4'e yükselmiş oluyor. Bu yıl Serious Sam'e doyacağız.
 
     Serious Sam: Double D, Mommy's Best Games isimli stüdyo tarafından geliştirilecek ve yandan görünüşlü bir 2D shooter oyunu olacak. El çizimleri ile hazırlanan tasarımlara sahip olacak oyun PC ve konsollar için piyasaya sürülecek.
 
     Serious Sam: Kamikaze Attack!, Be-Rad Entertainment tarafından mobil platformlar için geliştirilecek.
 
     Serious Sam: The Random Encounter ise Vlamber tarafından geliştirilecek ve Turn-based (Sıra tabanlı) bir RPG oyunu olacak (???). Bu oyunun henüz hangi platformlar için geliştirileceği açıklanmadı.
 
     Tüm bu oyunların önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacağı belirtiliyor (Muhtemelen Serious Sam III'ten önce).
 
     Daha önce Serious Sam III için "Of ulan, bu oyun ile köşeyi döneceğim. Yani, oyunları zaten bunun için geliştirmiyor muyuz? Eğer Serious Sam III bu yaz çıkarsa, karım uzun zamandan beri istediği silikonları taktırabilecek." şeklinde konuşan Developer Digital'ın mali sorumlusu Fork Parker, bu bağımsız yapımcılar için "Bu bağımsız soytarılardan hiç birini tanıyor musunuz? Erotik Japon oyunları yapsalar daha iyi. Ciddiyim, şu tuhaf dokunaçlı şeyler oyunculuğun geleceği olacak." şeklinde yorum yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Serious Sam III : BFE Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Croteam Dağıtıcısı: Majesco Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2'nin Yeni Güncellemesi Çökme Sorunlarını Düzeltiyor 7 Saat önce XDefiant Yapımcısından Oyunculara: Beğenmiyorsanız Oynamayın! 8 Saat önce Elden Ring DLC'sinde Kesilmiş Diyalog Kısımları Ortaya Çıktı 9 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasında Final T1 ile Top Esports Arasında Gerçekleşecek! 10 Saat önce Eski LA Noire Geliştiricilerinden Yepyeni Bir Oyun Geliyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler