Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak

03.07.2024 15:03 Mehmet Tandoğan

 
 
BioWare ekibi tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan Dragon Age serisinin bir sonraki ana oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıktı. Açıklanan bilgilere göre oyunda farklı zorluk seçenekleri bulunacak ve her bir seçenek farklı bir deneyim sunacak.
 
Dragon Age: The Veilguard serinin ana devam oyunu niteliğinde
 
 
 
Geliştirici ekip tarafından belirtilene göre oyuna başlamadan önce çeşitli zorluk seviyeleri arasından veya oyun stilleri arasından seçim yapabileceksiniz. "Storyteller" adlı zorluk seçeneğini savaştan çok hikayeye öncelik vermek isteyen oyuncular seçebilecek ve oldukça kolay bir yapıyla karşı karşıya gelebileceksiniz. "Adventurer" zorluk seçeneğine bakacak olursak dengeli bir hikaye ve savaş deneyimi isteyenlere hitap edecek.
 
Diğer taraftan "Nightmare" yani Kabus modu oyunculara hem savaş anlamında hem de hikaye anlamında zorlu anlar yaşatacak. Game Informer tarafından açıklanan detaylara göre 3 farklı zorluk seçeneği arasından en zoru elbette Nightmare olduğu belirtildi.
 
Öte yandan oyun içerisinde "Unbound" adlı ek bir zorluk seçeneği bulunuyor. Bu zorluk seçeneği ile beraber oyuncular çeşitli ayarlamalar yaparak kendi oyun deneyimlerini özelleştirebiliyor. Bu seçenek içerisinde nişan yardımı ve otomatik nişan seçenekleri gibi özellikler yer alıyor. Aynı zamanda oyuncular düşmanlardan ne kadar hasar alacaklarını ve ne kadar hasar vereceklerini seçebiliyor ve ayrıca ölümsüzlük gibi bir seçeneğin olduğuna da söylemek gerekiyor.
 
Son olarak yayıncı EA, geçtiğimiz ay Dragon Age: The Veilguard'ın bu sonbaharda piyasaya sürüleceğini duyurdu.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler