Dragon Age: The Veilguard'ın Çıkış Tarihi Ne Zaman Açıklanacak?

27.07.2024 19:55 Mehmet Tandoğan

 
Yıllarca süren beklentinin ardından Electronic Arts tarafından yayınlanacak olan Dragon Age serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun ne zaman çıkış yapacağına dair resmi olarak detayların yaz sonunda aktarılacağını doğrulayabiliyoruz.
 
Dragon Age: The Veilguard yaz sonunda çıkış tarihi alacak
 
 
BioWare ekibi tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard için çeşitli tanıtımlar yapılıyor ve oyuncular tarafından bir hayli bekleniyor. Beklentilerin bir hayli yüksek olduğu oyunun şu anda ne zaman çıkış yapacağı henüz bilinmese de BioWare ekibi çıkış tarihini yaz ayı sonunda açıklamayı planlıyor.
 
Öte yandan Twitter platformunda yayınlanan yeni bir gönderi ile beraber oyunun Steam Deck doğrulaması aldığını görebiliyor ve Steam platformunda da yerel olarak yer alacağını aktarabiliyoruz. Dragon Age: The Veilguard, geçtiğimiz günlerde başlayan ve 28 Temmuz'a yani bugüne kadar sürecek olan San Diego Comic-Con'da yer alacak ve önümüzdeki ay Gamescom'da da görme ihtimalimiz yüksek.
 
Dragon Age: The Veilguard bu sonbaharda PS5, Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Finalinin Adı Belli Oldu! 9 Saat önce Street Fighter 6 Satışları Dört Milyona Ulaştı 07 Eylül Silent Hill 2 Remake'in İlk 90 Dakika Oynanış İçeriği Ortaya Çıktı 07 Eylül Earth Defense Force 6'nın Güncel Satış Sayısı Belli Oldu 07 Eylül Looney Tunes: Wacky World of Sports Çıkış Tarihi Belli Oldu 07 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler