EA, Free to Play UFC Oyununu Düşünüyor

05.12.2013 17:21 Samet Konuksal


    THQ'nun iflasının ardından dövüş serisi UFC'nin marka hakları Electronic Arts tarafından satın alınmıştı. Şimdilik yeni nesil konsollar için geliştirilen ve çıkış tarihi belli olmayan "EA Sports UFC" haricinde başka bir UFC oyunuyla ilgili planlar ortaya çıktı.
 
    Yaptığı açıklamada Electronic Arts'ın yeni CEO'su Andrew Wilson, Brezilya'ya özel planlardan bahsetti. FIFA Online World'ün Brezilya ve Rusya sunucularını açmayı düşündüklerini belirten Wilson, bu bölge için Free to Play modelinde bir UFC oyunu adına planların yapıldığını da söyledi.
 
    Şimdilik bu proje sadece planlama aşamasında görünüyor. Olası bir yapımın sadece bir ülkeye özel kalmasını bekleyemeyiz. Resmi açıklamaları bekleyelim.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
EA Sports UFC Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 17 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 3 Dk önce Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 6 Dk önce Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 24 Dk önce Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 42 Dk önce Star Wars Jedi Serisinin Yeni Oyunu Geliyor! İşte Detaylar 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler