Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı!

17.05.2024 20:38 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları bizlere sunan Epic Games, bildiğiniz üzere geçtiğimiz hafta gizemli bir ücretsiz oyunu bizlere sunacağını duyurmuştu. Şimdi ise geçtiğimiz gün bu gizemli oyunun Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition olduğunu gördük. Fakat şöyle bir sorun var. Ücretsiz yapıma ne yazık ki Türkiye'deki kullanıcılar erişemiyor.
 
Türkiye dışında birçok ülkede yasaklı hale geldi 
 
 
 
Dün itibarıyla yayınladığımız haberle beraber Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition’ın kullanıcılara ücretsiz bir şekilde sunulduğunu aktardık. Birçok kişi bu oyunun ücretsiz olarak verildiğini ancak kütüphaneye eklenmediğini belirtti. İlk etapta bunun bir sorun olduğu düşünüldü fakat geldiğimiz noktada oyun Türkiye haricinde Belarus, Kıbrıs, İsrail, Katar, Rusya, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de yasaklı görünüyor.
 
Kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan bu gelişmeyle  ne yazık ki bu haftanın ücretsiz oyununu elde edemiyoruz. Oyunu ücretsiz olarak elde etmek için linke tıkladığımızda ise “Bu içerik şu anda platformunda veya bölgenizde mevcut değil” ibaresi ile karşı karşıya kalıyoruz.
 
Son olarak yasaklanma sebebi kanunlara aykırı yönde öğelerin bulundurmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 2 Saat önce Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 6 Saat önce Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 8 Saat önce Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 9 Saat önce Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler