Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı!

16.05.2024 21:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games şimdi ise yepyeni bir gizemli oyunu bizlere sunuyor. Bugün Türkiye saati ile 18.00'de açıklanan yeni gizemli oyun Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla aksiyon ve rol yapma deneyimini sevenlerin kaçırmaması gereken bir yapım diyebiliriz.
 
Epic Games ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor
 
 
 
Bildiğiniz üzere Epic Games artık her hafta bir gizemli oyunu bizlere sunmaya devam ediyor. İlk gizemli ve ücretsiz oyunun şu anda tamamen bedava bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dragon Age: Inquisition – Game of the Year Edition, 23 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'e kadar mevcut durumda. Dolayısıyla kütüphanenize eklemeyi unutmayınız.
 
Belirtilen tarihten sonra yepyeni bir gizemli oyunun daha bizlere ücretsiz olarak sunulacağını aktaralım. Dragon Age: Inquisition, BioWare ekibi tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan karakter odaklı aksiyon rol yapma deneyimini bizlere sunuyor.
 
Editör notu: Oyunun şu anda Epic Games sayfasına tıkladığınızda "Bu içerik şu anda platformunda veya bölgenizde mevcut değil" ibaresi yer alıyor. Söz konusu durumun bir sorun mu yoksa bilerek mi bölgesel erişim engeli konulduğu belli değil. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler