Erşan Kuneri Karakterinin Dizisi Geliyor

18.07.2020 15:27 Özgür Eroğlu

 
Türkiye'nin önemli isimlerinden biri olan, ancak son dönemdeki işleri ile olumsuz eleştirilere maruz kalan Cem Yılmaz, yeni projesini duyurdu. 
 
İlk kez G.O.R.A. filminde tanıştığımız Erşan Kuneri karakterinin dizisi geliyor. Şahsi Instagram hesabından duyuruyu yapan Cem Yılmaz, diziye daha yeni başlıyor. Yazdığına göre de 2022 yılında hazır olmasını bekliyor.
 
Dizi, Erşan Kuneri'nin 1975 - 1978 yılları arasında sinemadaki maceralarına odaklanacak. 
 
Ayrıca projeyle ilgili de bir eskiz paylaştı. Kesin olmasa da büyük bir ihtimalle dizide yer alacak karakterlerden bazılarını görebiliyoruz. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 51 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler