F.E.A.R 3 Mayıs Ayına mı Ertelendi?

F.E.A.R 3'te önemli rol oynayacak muhteşem üçlümüz
12.01.2011 10:44 Alkan Adakaner


    İlk olarak Ekim ayında çıkacağı söylenen F.E.A.R 3 daha sonra 22 Mart tarihine ertelenmişti. Şimdi ise oyunu biraz daha beklemek zorunda kalabiliriz, çünkü oyunun tekrar ertelendiği söyleniyor.
 
    Bir Alman oyun sitesi olan playconsol'un haberine göre geliştirici ekibin oyundaki bazı ayarlamaları daha iyi yapması için Mayıs ayına ertelendi. Eğer oyun gerçekten ertelendiyse neyse ki bu erteleme 1 ay gibi kısa bir süre için yapılmış.
 
     Day 1 Studios tarafından PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için geliştirilen oyunun sinematiklerinin yapımına John Carpenter yardımcı oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler