"F.E.A.R 3 Multiplayer Modlarının Eşi Benzeri Yok"

- Alma, ne oldu sana böyle?
30.05.2011 18:21 Levent Polater

 
    Haziran'ın sonlarına doğru çıkışını yapacak olan F.E.A.R. 3 için yapımcı ekipten Jason Frederick'in diyecekleri var. Frederick, oyunun multiplayer modlarının sıradanlaşmayacağını aksine kendine özgün modlarla farklı bir deneyim sunacağını söyledi.
 
     F.E.A.R. 3'te 4 farklı multiplayer modu bulunacağını söyleyen Frederick, özellikle deathmatc, team deatmatch veya capture the flag gibi modlardan uzak durduklarını belirtti. Frederick sözlerine şu açıklamalarla devam etti:
 
    “Bu aralar hangi shooter'ı alsanız, deathmatc oynayabilirsiniz. Bu konuda üzüntü duyan bazı insanlar var ve biz özelikle bu tarz rutin modlardan uzak durarak F.E.A.R. 3'te kendi multiplayer modlarımızı yarattık."
 
    “O yüzden bu multiplayer modlarından birini oynamak isterseniz. F.E.A.R. 3'ü almanız gerekiyor. Başka bir oyun alırsanız, bu modları elde edemezsiniz."
 
    Peki F.E.A.R. 3'te hangi "özgün" multiplayer modları vardı? Contractions, Soul King, Fucking Run modları yayınlanan videolarda detaylı bir şekilde gösterilmişti. Dördüncü mod olan Soul Survivor'ın ise yakın zamanda videolanacağını tahmin ediyorum.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler