F.E.A.R 3'ten Yeni Tanıtım Videosu

Onu ölüm makinesi olarak çağırabilirsiniz
13.01.2011 19:19 Alkan Adakaner


    F.E.A.R ilk oyunuyla oldukça başarılı olmuştu. Hem oyuncular hem de oyun otoriteleri ilk oyunu çok beğenmişti. F.E.A.R 2 ise ilk oyunun başarısını yakalamaktan çok uzaktı, yine de F.E.A.R 3'ü merakla bekliyoruz.
 
    Bu defa serinin yeni bir geliştiricisi Day 1 Studios tarafından geliştirilen oyunun yeni videosu yayınlandı. Bu videoda geliştiricilerin açıklamalarının yanı sıra Paxton Fettel'in yönetildiği oyun içi sahnelere de rastlıyoruz.
 
     Mayıs ayında piyasaya çıkacak oyunun kesin çıkış tarihi henüz belirlenmedi. Bu arada grafikler size de bu neslin oldukça gerisinde gibi geldi mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
F.E.A.R. 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Day 1 Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: 24 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 1 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 4 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler