Forza Motorsport 4, 5 Hafta Sonra Sürüşe Hazır !

Turn 10, Forza 4 ile elbette daha gerçekci bir sürüş deneyimi vadediyor.
22.07.2011 01:56 Talha Aynacı

 
      Fanları tarafından Forza 3'ün önemli eksiklerinden biris olarak gösterilen gece sürüşü modu, Forza 4'ün tazecik geliştirilmiş yeni ışıklandırma tekniği ile yeniden dönüş yapıyor. CVG sitesinin Turn 10 şefi Dan Greenwalt yaptığı söyleşide bahsi geçen yeni teknik, gece sürüş keyfini de oyuna yansıtacak:
 
"Yeni ışıklandırma motorumuz bize  alternatif zaman dilimleri içinde sürüş yapma keyfi sunuyor. Tasarladığımız pek çok yol haritasında güneşin doğuşunu ve batışını meyilli açılardan süslenmiş olarak şahit olma şansına erişebileceksiniz. Bu sayede, yarış esnasında arabanızın üzerinde parlayan ışık ve gözünüzün içindeki ışık değişiyor olacak."
 
     Greenwalt ayrıca oyunda herhangi bir aksaklığın yaşanmasını önlemek ve zamanında yetiştirmek  için büyük çaba sarfettiklerini üstüne basa basa vurgularken sözlerine şöyle devam etti:
 
"Şu anda oyunun bitmek üzere olduğunu onaylayabilirim. Microsoft'un kurallarına uygun işler yaptığımızdan emin olmak istiyoruz. 5 haftalık bir zaman dilimine ihtiyacımız var ve nihayetinde oyun bitmiş olacak. "
 
     Görselliği ve Kinect desteğiyle hayli ilgi çeken yapım, herşey yolunda giderse ekim ayında bizlerle olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Forza Motorsport 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Turn 10 Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler