Game of Thrones Dizisinin Yaratıcılarının Yeni Netflix Bilim Kurgu Dizisi Duyuruldu

02.09.2020 17:53 Özgür Eroğlu

 
Özellikle son sezonu ile büyük tepki toplayan, ancak öncesinde oldukça sevilen ve başarılı olan Game of Thrones dizisinin yaratıcılarından yeni dizi geliyor.
 
Bu yeni dizi Netflix'te yayınlanacak. Dizinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss olacak. Dizi, Liu Cixin'in başarılı bilim kurgu The Three Body Problem kitabından uyarlanacak. The Three Body Problem, yan, Üç Cisim Problemi romanı Dünyanın Geçmişi üçlemesinin ilk kitabı. Açıklamaya göre üçlemenin tamamı diziye uyarlanacak.
 
The Three Body Problem, insanlığın dünya dışı bir uygarlıkla ilk kez temasa geçişini konu alıyor.
 
Her ne kadar David Benioff ve D.B. Weiss, Game of Thrones'un son sezonunda başarısız bir iş ortaya çıkarsalar da direkt olarak kitaptan uyarlama yaptıkları sezonlarda başarılı işler çıkartmışlardı. Bu yüzden başı ve sonu olan bu seriyi başarılı bir şekilde diziye uyarlayacaklarını düşünebiliriz. Ya da en azından umabiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 1 Saat önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 2 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 3 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler