Guerilla Games, Killzone Mercenary için Konuştu

04.02.2013 20:05 Tunahan Başol


     PS Vita sahiplerinin büyük umutlarla beklediği ve Guerilla Games tarafından geliştirildiği için daha bir heyecanla beklenen Killzone Mercenary'nin teknolojik yönü adına açıklama yapıldı. Yapımın grafiklerinden ve yapay zekasından geliştirici şöyle bahsediyor:
 
"Biz bazı açılardan oyunu daraltmamayı denedik. PS Vita üzerinde gerçek bir Killzone deneyimi sunmak istiyoruz. Konsol inanılmaz derecede güçlü. El konsolunda, Killzone 3 ile karşılaştırılabilecek grafiklere sahibiz."
 
     Yapay zeka konusunda Killzone 3'ü temel alacaklarını belirten geliştiriciler, bu teknolojiyi PS Vita'ya geçireceklerini belirtmişler. Umarız yapım söylendiği gibi oldukça kaliteli bir şekilde karşımıza çıkar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone Mercenary Platformlar: VITA Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim Warframe: 1999 İçin Ücretsiz Demo Sürümü 16 Ekim'de Geliyor 01 Ekim Like a Dragon: Yakuza Dizisinden Yepyeni Fragman Yayınlandı 01 Ekim Lords of the Fallen 2 Detayları Sızdırıldı: İşte Sahip Olacağı Yenilikler 01 Ekim Star Wars Outlaws'ın Şimdiye Kadar Sadece 1 Milyon Sattığı Bildirildi 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler