Halo: MCC'a Gelecek Halo 3: ODST İçeriğine Ait Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

16.03.2015 01:10 Ömür Gencer


      343 Industries, Halo: The Master Chief Collection'a eklenecek Halo 3: ODST'ye ve Halo 2'nin yeni multiplayer haritasına ait yeni görseller paylaştı.
 
     Geliştirici ekip bildiğiniz gibi Halo: The Master Chief Collection'un sorunlu çıkışı adına özür dilemek için ilk Halo: The Master Chief oyuncularına Halo 3: ODST'yi ücretsiz olarak vereceğini duyurmuştu. Bu içeriğin oyuna ne zaman ekleneceği henüz kesinleşmiş değil.
 
      Bunun yanında yapımcı ekip önümüzdeki ay oyunun multiplayer'ını daha stabil bir hale getirmek için yeni bir güncelleme yayınlayacağını belirtiyor. Yani Halo: The Master Chief Collection'un multiplayer modu daha düzgün bir hal alacak. Bahsettiğimiz görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: The Master Chief Collection Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler