Joe Keery, Stranger Things 4. Sezonun Beklediğimize Değeceğini Söyledi

17.08.2020 11:31 Özgür Eroğlu

 
Netflix'in popüler olmasında büyük pay sahibi olan Stranger Things dizisinin oyuncularından Joe Keery, dizinin dördüncü yani yeni sezonu hakkında konuştu.  
 
The Hollywood Reportar'a konuşan Joe Keery, dizinin kesinlikle beklediğimize değeceğini söyledi. Ayrıca salgın sürecinde çekimlere başlanamadığı için senaristlerin bu konuda daha rahat çalıştığını ve bu yüzden daha iyi olacağını söyledi. Daha önce bu durumu Natalia Dyer de dile getirmişti.
 
Dizinin dördüncü sezonu için hala net bir tarih yok. Ancak 2021 yılı içerisinde gelmesi bekleniyor. Şu anda tüm sezonları Netflix'te bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 30 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler