John Smedley: "H1Z1'de, Şu Ana Kadar Yapılmış En Derin Crafting Sistemi Bulunacak"

14.04.2014 18:50 Ömür Gencer

 
     Geçtiğimiz günlerde duyurulan ve büyük bir kitle tarafından beğeniyle karşılanan H1Z1'in yapımcı şirketi Sony Online Entertainment'ın başı John Smedley, bir röportajla oyun hakkında bazı bilgiler verdi.
 
     Smedley: "Başka oyunlarda yapamayıp H1Z1'de yapabileceğiniz bir özellik de, etrafınızda gördüğünüz her şeyi ateşe verebilmek olacak. Ağaçlara kadar her şeyi yakabileceksiniz ve bu çok eğlenceli olacak." diyerek ateşin oynanışta büyük bir etken olacağını belirtti.
 
     H1Z1, ayrıca oyuncunun durumuna göre değişiklik gösteren bir zombi yapay zekası bulunduracak. Smedley bu özelliği " Zombilerin kendine has yapay zekası olacak. Öyle önceden programlanmış olmayacaklar, kendilerini de düşünecekler." Diyerek açıkladı.
 
     Oyunda şu ana kadar tüm oyunlarda görülmüş en derin crafting sisteminin de bulunacağını söyleyen Smedley, " Eğer bir araba bulursanız aküsünü de, bujisini de bulmak zorundasınız. Dalga geçmiyoruz, bu oldukça zor bir oyun olacak eğer zor oyunları sevmiyorsanız bu oyunu oynamayın." diyor.
 
     Oyun alanının PlanetSide 2'den çok daha büyük olacağı söylenilen H1Z1'in 4 veya 6 hafta içinde erken erişime sunulması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
H1Z1 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Daybreak Game Company Dağıtıcısı: Sony Online Entertainment Tür: MMO-FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 18 Dk önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 1 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 2 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler