Journey Betasının Ayrıntıları

Journey'in betası her hafta Çarşamba günü 01:00 ile 05:00 arası (Türkiye saati ile) yapılacak.
27.06.2011 18:39 Gökhan Yılmaz

 
     Sony, Journey'in beta davetiyelerini oyunculara dağıtmaya başladı fakat bunlardan bir tanesine sahip olabilmek için ya çok şanslı ya da yapımcı firmanın sıkı bir takipçisi olmanız gerekiyor.
 
     PlayStation Plus üyelerinden thatgamecompany'nin diğer bir oyunu olan Flower'ın hayranlarından seçilen kişiler beta listesine adını yazdırabiliyor. Oldukça kısıtlı bir oyuncu kitlesini kapsayacak bu grubun arasına girebilirseniz davetiyenizi XMB mesaj kutunuzda bulacaksınız. Yarından itibaren başlayacak beta 12 Temmuz'a kadar devam edecek.
 
     Diğer bir olasılık da thatgamecompany'nin Facebook sayfasını takip etmek. Yapımcının Facebook sayfasında ve PlayStation Blog'da beta için sınırlı sayıda davetiye dağıtılacak. Bu iki yolun da Kuzey Amerika PSN için geçerli olduğunu belirtmek gerekiyor.
 
     Avrupa PSN'den bağlanan kullanıcılar için ne yazık ki teknik limitler nedeniyle beta daha geç başlayacak. Kesin bir tarih verilmezken Temmuz ayının başında Avrupalı oyuncular için davetiyelerin dağıtılacağı belirtiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Disney, Mobil Platform İçin Pixel RPG Adlı Oyunu Duyurdu 28 Dk önce Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 15 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 15 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler