Journey'i Neden İstediğimiz Kişiyle Oynayamıyoruz

05.08.2013 09:39 Alkan Adakaner


     Son dönemlerin en orijinal oyunlarından biri olan Journey bizi gerçekten de büyüleyici bir maceraya çıkarıyordu. Yine de bu maceraya tek kişi ya da hiç tanımadığımız kişilerle online olarak çıkmak zorundaydık. Buna karşın bazı oyuncular Journey'de istediğimiz kişiyle oynamamıza imkan veren çoklu oyuncu desteği görmek istediklerini dile getirmişlerdi. Geliştiriciler bunun sebebini açıkladı.
 
     "Çok sayıda insan neden Journey'i arkadaşları ve aileleri ile oynayamadıklarını soruyorlar ve doğal olarak bunun için bir sebebimiz var; çünkü bu durum oyunun amacını yok edecekti. Ama oyun olarak Journey herkese hitap ediyordu, çocuklar ve yetişkinler, kadınlar ve erkekler gibi farklı yaş ve cinsiyetten insalar bu oyunu oynayabilir"
 
     thatgamecompany'nin yeni projesi hakkında kimsenin bir şeyler bilmediğini de söyleyen yetkililer, aynı zamanda 2 yıl sonra piyasaya çıkarılması planlanan projelerinin çok riskli olduğunu da belirtiyorlar. Uzun geliştirme süresi geliştiricilerin en çok şikayet ettiği konu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Journey Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: thatgamecompany Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 15 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7'nin Bir Sonraki Güncellemesi Altı Yeni Arabayı Getiriyor 1 Saat önce Cyberpunk 2077'nin Kötü Çıkış Yapması DLC'nin İyi Olmasını Sağlamış 15 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Şampiyonu T1 Oldu! 15 Saat önce Red Dead Redemption 2 İçin Yeni Mod Yırtıcı Hayvanları Getiriyor 07 Temmuz World of Warcraft Unreal Engine 5'e Taşındı: İşte Görüntüler 07 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler