Just Cause 2'ye İçerik Gelecek

25.03.2010 16:44 Ersin Kılıç


 
     Dün ortaya çıkan Lost göndermeleri ve sabah saatlerinde yayınlanan grafik karşılaştırma resimleri ile bir kez daha dikkatimizi çeken Just Cause 2'ye indirilebilir içerikler geleceği doğrulandı.
 
     Oyunun yapımcısı Avalanche Studios'un kurucularından Christofer Sundberg, VG247 sitesi ile yaptığı bir söyleşide oyun için indirilebilir içeriklerin geleceğini belirtti. Bu içerikler için farklı planlarının olduğunu belirten Sundberg, bu konu ile ilgili fazla bilgi veremeyeceğini de dile getirdi.

     Oldukça normal bir durum. İndirilebilir içerikler artık firmalar için büyük kazanç kapısı olmaya başladı. tabi bazı firmaların bu durumu fazlasıyla abarttığı ve oyuncuları yolunacak bir tavuk olarak gördüklerine de şahit olabiliyoruz. Umarız Avalanche'de bu firmalardan biri olmaz ve bize oldukça sağlam bir içerik sunmayı başarırlar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Just Cause 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Avalanche Studios Dağıtıcısı: Eidos Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 2 7 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen En İyi Simülasyon Oyunları 7 Saat önce 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Strateji Oyunları 7 Saat önce Ekim 2024'te Çıkacak Büyük Oyunlar: 17 Farklı Oyun 29 Eylül Final Fantasy 16 Complete Edition PS5 Konsoluna Çıktı 29 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler