Kawata: Resident Evil 6 Tamamen Farklı Olacak

İşte Resident Evil serisinin başladığı cehennem
20.04.2011 06:51 Alkan Adakaner


     Resident Evil serisine neler olduğu konusunda oyuncuların kafası karışık. Bir yandan Operation Raccoon City gibi bir shooter oyunu gelirken, diğer yandan ise Revelations gibi macera-korku öğeleri ile dolu bir oyun hazırlanıyor. Anlaşılan bu değişim-farklılaşma devam edecek.
 
     Operation Raccoon City'nin yönetmeni olan ve Resident Evil serisine çok büyük katkıları bulunan Masachika Kawata'nın açıklamasına göre Resident Evil 6 tamamen farklı bir oyun olacak.
 
     Serinin her seviyede bir yenilenmeye gidileceğini söyleyen yetkili, buna rağmen önceki Resident Evil oyunlarını tamamen unutamayacaklarını belirtti. Kawata, Resident Evil 6'yı geliştirirlerse bunun bir shooter mı, yoksa korku oyunu mu olacağını söyleyemeyeceğini, ama "tamamen farklı bir oyun" olacağını söyleyebileceğini vurguladı.
 
     Son dönemlerde bu seriyle yakından ilgilenen Capcom'un Resident Evil 6'yı da çıkaracağına eminiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil: Operation Raccoon City Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Slant Six Games Dağıtıcısı: Capcom Tür: TPS Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler