Killzone 3'ün 2. DLC'si Steel Rain Duyuruldu

Karakterimizi delik deşik etmeye çalışmışlar, ama mermiler zırhını geçmeyi başaramamış
25.02.2011 11:14 Alkan Adakaner


     Killzone 3'ün 2.harita paketi Steel Rain duyuruldu ve bu paketin ilk ekran görüntüleri de yayınlandı. Daha önce oyunun çıkış gününde Retro adlı harita paketi çıkmıştı.  Anlaşılan Guerilla Games haritalar konusunda sıkı çalışıyor.
 
      Steel Rain adlı paket ile 2 adet yeni 24 kişilik harita kullanımımıza sunulacak. Minigun benzeri özel silahlar, yeni oyun modlarının yanı sıra daha fazla Exo-suit ve Jetpack'ler de Steel Rain ile oyuna eklenecek.
 
      Bu harita paketine ait yeni görüntüleri de aşağıda bulmanız mümkün. Bu görüntülere bakarak Steel Rain'deki mekanların da neye benzediği hakkında fikir sahibi olmamız da mümkün.

      Steel Rain'in çıkış tarihi tarihi, fiyatı ve içeriği ile ilgili ayrıntılar için Guerilla Games'in bir duyuru yapmasını bekliyoruz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler