Killzone 3'ün Senaryo Modundan 10 Dakikalık Video

06.12.2010 09:35 Alkan Adakaner

 
 
    Playstation 3'ün belki de en çok beklenen oyunu olan Killzone 3 ile ilgili bilgiler sızmaya devam ediyor. Daha önce TV ekranından çekilmiş görüntüleri yayınlamıştık. Bu defa ise Tv ekranından çekilmiş bir video ortaya çıktı.
 
    Şimdiye kadar multiplayer moduna ait videoları sıkça görmüştük, bu video senaryo moduna ait oyun içi görüntüler içermesi bakımında önemli. Her ne kadar kamera ile çekildiğinden çok net olmasa da, video bize yeterli bilgi veriyor.
 
    Yoğun çatışma sahnelerinin bulunduğu bu videoda oyunun oldukça zorlayıcı olacağını görebiliyoruz. Ekran görüntülerindeki dev boss'a karşı savaştığımız videoyu buradan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Şubat 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler