Kinect +Wiimote ile CoD: Modern Warfare Oynamak

Kinect'e "hardcore" olarak nitelendirilen oyunların çıkmasını bekleyen büyük bir kitle var
10.01.2011 10:40 Alkan Adakaner


    Call of Duty serisi dünyanın en ünlü yapımları arasına girdi. Son olarak Call of Duty: Black Ops ile karşılaşmıştık ve bu oyun şimdiye kadar 19 milyon sattı. Bu gerçekten mükemmel bir rakam.
 
     Kinect de tıpkı Call of Duty gibi büyük ilgi görüyor ve vu cihaz oyunların favorisi olduğunu satış rakamları ile de kanıtladı. Peki Kinect kullanarak CoD: Modern Warfare oynamak nasıl olurdu?
 
     Aşağıdaki videoda Kinect + Wiimote kullanılarak nasıl Call of Duty: Modern Warfare oynandığını görüyoruz. Videoda oyunun PC sürümünün oynandığını belirtelim.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty 4 : Modern Warfare Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 24 Dk önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 26 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Serisinin Yeni Oyunları Yolda (Video) 1 Saat önce Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler