Kingdom Hearts III 2018'de Çıkacak, Oynanış Fragmanı Yayınlandı

16.07.2017 00:28 Gazali Çetinkaya

 
   Kingdom Hearts III 2018 yılı içerisinde PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için çıkacak, Square Enix D23 Expo 2017 esnasında resmi olarak duyurdu.
 
   Firma ayrıca oyun için yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. 5 dakika uzunluğunda olan bu oynanış fragmanında Toy Story (Oyuncak Hikayesi) dünyası tanıtılıyor.
 
   Kingdom Hearts serisinin yönetmeni Tetsuya Nomura Toy Story (Oyuncak Hikayesi) dünyasının tanıtılması üzerine "Disney Pixar'ın Oyuncak Hikayesi dünyasını Kingdom Hearts evrenine dahil ettiğimizden dolayı heyecan duyuyoruz. Eminim oyuncular bu dünyanın uzun yıllardır oyuna dahil olmasını bekliyorlardı. Hikaye anlatımı Kingdom Hearts III'e özgün orijinal bir hikaye olacak, oynanış ise Oyuncak Hikayesi stilini ve estetiğini karakterize edecektir. Kısa süre içerisinde açıklanacak daha fazla ayrıntı için lütfen bizi takip etmeye devam edin." dedi.
 
   Ayrıca yeni fragmanın şerefine kim 16 Temmuz - 16 Ağustos tarihleri arasında iOS ve Android üzerinde Kingdom Hearts: Union X oyununa giriş yaparsa güçlü  “Kingdom Hearts III Sora [EX] Madalyası" kazanacak. 
 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
   Uzun Versiyon (5 Dakika)
 
 
 
   Kısa Versiyon (1 Dakika)
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Hearts 3 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler