Lollipop Chainsaw RePOP Kasım Ayında PS4 ve Xbox One'a Geliyor

29.08.2024 15:01 Umut Tandoğan

 
 
Şirket, Lollipop Chainsaw'un PlayStation 4 ve Xbox One versiyonlarının Kasım ayında dünya çapında dijital olarak 44,99 dolardan satışa sunulacağını duyurdu.
 
Daha önce duyurulduğu gibi Lollipop Chainsaw RePOP ilk olarak 12 Eylül'de Amerika ve Avrupa'da PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için, ardından 26 Eylül'de Japonya ve Asya'da çıkış yapacak.
 
Dünya çapında 1,24 milyon kopya satan Lollipop Chainsaw, en son grafiklerle geri döndü!
Zombi avcılarından oluşan bir ailede doğan amigo Juliet, ölümsüzleri parçalamak ve parçalamak için güvenilir testeresini kullanıyor! Ancak şimdi RePOP, testere tabancası için daha hızlı testere hareketi ve otomatik ateş eklediğinden, aksiyon en sona kadar asla yavaşlamıyor! Ve sadece oynanış değil, görseller ve müzikler de güçlendirildi! Bu eşsiz zombi avlama macerasını kaçırmayın! 
 
Zombi avcılarının soyundan gelen Juliet'in, lisesinde başlayan zombi kıyametini durdurmak için erkek arkadaşı ve ailesiyle birlikte mücadelesini "Juliet'in 18. Doğum Günü"nde izleyin.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Bölgesel Finalleri Başladı! 2 Saat önce Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler