MGS 2 ve Castlevania'da 3DS'e Gelebilir

13.06.2011 00:49 Ersin Kılıç


     Nintendo 3DS'in duyurusu ile birlikte ortaya çıkan Metal Gear Solid 3DS, gerek grafikleri gerekse de oynanış yapısı ile konsolun en çok merak edilen oyunlarının başında geliyor. MGS 3DS dışında birçok oyunu Nintendo'nun el konsolu için yapan ve uyarlayan Konami, anlaşılan 3DS'i oldukça sevmiş.
 
     Metalgearsolid.be sitesinin raporlarından yola çıkan Nintendoeverything, sitede yer alan Yoshikazu Matsuhana'nın açıklamalarına yer vermiş. Matsuhana "Nintendo 3DS'te Metal Gear Solid 2'yi de görmeyi çok isteriz." açıklaması ile birlikte bu durumun ancak oyunun fanlarından gelecek olan geri bildirim ile gerçekleşebileceğini vurgulamış.
 
     MGS serisi dışında Konami'nin başka önemli yapımlarının da Nintendo 3DS'e uyarlanabileceğini belirten Matsuhana, bunlara ilk örnek olarak ise Castlevania serisini vermiş. Anlaşılan MGS 3DS'in satışları iyi giderse konsolda Konami imzalı oyunlar görmeye devam edeceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS) Platformlar: 3DS Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 6 Saat önce Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 6 Saat önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler