MGS V: Phantom Pain Bir PS Vita Oyunu Mu?

Phantom Pain'in görselleri bir Playstation Vita oyunuyla karşı karşıya olduğumuzu düşündürüyor
17.12.2012 22:36 Alkan Adakaner


      Spike TV Video Oyunları Töreninde artık Konami ve Kojima Productions'a ait olduğu kesimleşen Phantom Pain adlı oyun kendinden çokça söz ettirmişti. Bu oyunun bir Metal Gear Solid oyunu olduğu videonun ayrıntılarından kesinleşmişti.
   
     Oyunun videosunda Metal Gear Solid V:  Phantom Pain yazısını görmemiz şüphelerimizi gidermişti. Peki Kojima Productions Metal Gear Solid: Ground Zerous'u duyurmamış mıydı? Şimdi nereden çıktı bu Phantom Pain? Bu konuda internette ortak bir kanı oluşmaya başladı bile.
 
     Çok sayıda sitede Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in bir Playstation Vita oyunu olduğu söyleniyor. Bunun ise belli başlı birkaç nedeni var. Öncelikle serinin hiç bir oyunu oyununda Roma rakamları ile belirtilmemişti. Bu oyunda ise 5 sayısı Roma rakamı ile "V" şeklinde yazılmış. Yani bu harf  Vita'nın "V"si olabilir. Kojima'nın bu tür küçük ayrıntılara ne kadar önem verdiğini biliyoruz.
 
     MGS V: Phantom Pain'in bir Vita oyunu olduğunu düşünmemizin bir diğer nedeni ise oyunun videosunun kalitesi oldu. Oyunun grafikleri Ground Zerous kadar iyi değildi, buna rağmen bir Vita oyunu olmaya çok yatkındı. Açıkçası bu görseller tam PS Vita'ya göre diyebiliriz.
 
      Kojima'nın PSP için de MGS: Peace Walker'ı geliştirmiş olduğunu düşünürsek Metal Gear Solid V: Phantom Pain'in bir Playstation Vita oyunu olduğu fikrine kapılıyoruz. Açıkçası bu olasılık da çok çok yüksek gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunu Ertelendi 1 Saat önce Efsanevi Avcı Star Wars: Bounty Hunter Remaster İle Geri Dönüyor 2 Saat önce Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 3 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler