Mafia: Definitive Edition'ın Xbox Game Pass'e Geleceği Doğrulandı

31.07.2024 14:08 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass'e Mafia: Definitive Edition'ın geleceğinin sızdırıldığını aktardık. Şimdi ise oyun resmi olarak onay aldı ve 13 Ağustos tarihinde kütüphaneye eklenmeye hazırlanıyor.
 
Mafia: Definitive Edition resmi olarak kütüphaneye ekleniyor
 
 
 
2020 yılı içerisinde piyasaya sürülen ilk Mafia oyununun yenilenmiş sürümü Mafia: Definitive Edition, güncellenmiş senaryoyu, genişletilmiş arka plan hikayelerini ve ek ara sahneleri içeriyor. Orijinal yapıya sadık kalan ancak temel mekaniklerinin üçüncü oyundan alındığı yapımda kapsamlı bir deneyim sizleri bekliyor.
 
Yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkan Definitive Edition, oyuncuları bir hayli memnun ediyor ve Mafia 3'ün oyun motoruyla destekleniyor. Aynı zamanda yeni oyun sahneleri ve özellikleri ile beraber ön plana çıkmaya ve çok oynanmaya devam ediyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LCK Yaz Mevsimi 2024 Şampiyonu Hanwha Life Esports Oldu! 08 Eylül Yeni Starfield Modu İç Ortam Aydınlatmasını Geliştiriyor 08 Eylül Cyberpunk 2077, 300'den Fazla Modla 8K'da Çalıştırıldı 08 Eylül Silent Hill 2 Remake ve Orijinal Sürüm Grafik Karşılaştırma Videosu 08 Eylül Crazy Taxi Remake'ten Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 08 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler