Majora's Mask'ın Wii U Sürümü Yaşıyor mu?

12.10.2013 19:26 Samet Konuksal


    The Legend of Zelda serisinin en beğenilen oyunlarından Majora's Mask adına geçtiğimiz sene bir söylenti duymuştuk. Bu söylentide Majora's Mask'ın Wii U'ya yeniden uyarlanacağı söylenmişti. Hatta konuyla ilgili bir video bile sızmıştı. Fakat daha sonra oyundan herhangi bir haber alamamıştık.
 
    New York Comic Con'da Nintendo ekibi, Nintendo 3DS'e özel geliştirilen The Legend of Zelda: A Link Between Worlds'e yönelik bir tanıtım yaptı. Tanıtım sırasında oyunculardan birisi Majora's Mask'ı sordu. Eiji Aonuma'ya "İlk olarak, A Link Between Worlds'ün harika göründüğünü söylemeliyim. Fakat bence Zelda serisi karanlık temada olunca da eğlenceli oluyor. Biliyorum bu oyunu ve Wind Waker'ı geliştiriyorsunuz. Ancak ben Majora's Mask'ın Wii U sürümü için yeni bir bilgi olup olmadığını sormak istiyorum." sorusunu soran Zelda hayranı, "A Link Between Worlds'ü oynarsanız bazı bilgileri görebilirsiniz." cevabını aldı.
 
Görünüşe göre yeni 3DS oyununda Majora's Mask'la ilgili bir bağlantı yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: 3DS Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 4 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 4 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 5 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler