Mayıs Ayının En Çok İndirilen PS5 Oyunu Sea of Thieves Oldu

16.06.2024 16:34 Mehmet Tandoğan

 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation 5 konsolu için özel oyunların dışında artık Microsoft oyunları da geliyor. Bu kapsamda ilk oyunlardan biri olan korsan oyunu Sea of Thieves, konsola girişinden bu yana oldukça tutulan bir yapım oldu. Şimdi ise Mayıs ayının en çok indirilen PlayStation 5 oyunu olduğunu doğrulayabiliyoruz.
 
Sea of Thieves yükselmeye devam ediyor
 
 
Sea of Thieves geçtiğimiz ay hem Amerika Birleşik Devletleri'nde hem de Avrupa'da en çok indirilen PlayStation 5 unvanını kazandı. Bu bilgiler, PlayStation blog içerisinde yayınlanan ve PlayStation 4 ve PlayStation 5 için en iyi 20 listeyi sunan içerikten geliyor.
 
Her ne kadar çok satan Call of Duty ve Minecraft sayesinde rakip platformlarda güçlü bir yer edinmiş olsa da Xbox, yakın zamanda Pentiment, Hi-Fi Rush, Sea of Thieves ve Grounded'dan başlayarak PlayStation ve Nintendo Switch'e ek oyunlar getirmeyi planladığını duyurdu. Geçen ayın Avrupa ve ABD'deki PS5 indirme listelerinde ilk 20'de Microsoft'a ait dört oyun yer alıyordu.
 
Microsoft Gaming CEO'su Phil Spencer, her platforma oyunları ulaştırmayı ve bu kapsamda Halo Combat Evolved'in yenilenmiş bir sürümünü PlayStation'a getirmeyi düşündüklerini belirtti.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler